//
Az Ön lehetőségeire szabva!

Moduláris gyorsház

Tíz éve már, hogy megalkottunk egy jó megjelenésű, tágas, világos, könnyen fenntartható , mely elérhető áron, rövid idő alatt felépíthető.

A házaink sikerét mutatja az elmúlt évben tapasztalt kereslet-növekedés is, amely a meglévő konstrukció továbbgondolására, - fejlesztésére késztetett minket. Így mára már az eddigieknél is több lehetőség közül választhatnak e házak leendő tulajdonosai.

E fejlesztéseknek köszönhetően a megrendelőink immár különböző opciók közül választhatnak a ház tervezése során, ezáltal egyes elemei kombinálhatóakká váltak.

Az alap konstrukció 17,950,000 Ft 6x6m ház  ez bővithető egy garázzsal 4,795,000 Ft, egy tároló helységel 3,850.000 Ft egy szélfogóval 2.455.000Ft , továbbá egy szobával lent és ennyivel bővül a fenti terület is 8,995,000 Ft, egy fürdőszobával fent 2.695.000 Ft és egy fedett vagy nem fedett  terasszal 1.895.000 vagy 1.195.000 Ft , mely akár téli kertnek is kialakítható.

Fejlesztésünk valódi érdeme tehát abban áll, hogy akár részletekben is megoldható a ház bővítése, így nem szükséges egyszerre megvalósítani minden tervet.

Hogyan gondoltuk ezt?

Az alaprajzon látható, hogy a meglévő épülethez különböző oldalról került hozzáépítésre a garázs, a szoba, a terasz és az előszoba. További lehetőségként választható a terasz lefedése, sőt akár téli kertnek való beépítése is, míg a bejárat elé szélfogó építhető, továbbá igény szerint a tetőtérbe egy fürdőszoba is kialakítható.

Ötletünk így lehetővé teszi a leendő tulajdonosok számára, hogy ne kelljen évekig félkész lakóházban lakniuk, vagy belerokkanniuk hiteleik törlesztésébe, hiszen az első perctől egy jó minőségű, kényelmes, mégis könnyen fenntartható otthonba költözhetnek.

Amennyiben felkeltette érdeklődését e konstrukciónk, részletes ismertetőt ide kattintva találhat.

Ne feledje:

  • rendkívül rövid idő alatt megépíthető,
  • alacsony fenntartási költségű.
  • letisztult, hagyományos formavilágú,
  • tovább bővíthető,
  • kiváló energiagazdálkodású
  • tovább bővithető napelemmel (2,5millió Ft) és ez is 0 energiás ház lesz.

Mottonk

Minöség Megbízhatóság Innováció

Nem vagyunk a legolcsóbbak (ez nem is célunk) de a legjobbak közé tartozunk azt szerénytelenséggel állíthatjuk.