Lizi A+
Lizi A+

1 szintes
102 m2
3 szoba

41 995 000 Ft-tól
Adatlap
Tímea A+
Tímea A+

1 szintes
75 m2
3 szoba

 

Ez egy A+ os lakóház .

A ház korszerű technikával épült és a gépészete is ár érték arányban a legjobban összehangolt a felhasznált anyagok hő átbocsátási tényezőit figyelembe véve.

Cégünk közel 10 éve csak olyan házakat épít ahová nincs földgáz bekötve . Elektromos áramot használunk a fűtéshez is és ezt megfelelő méretű napelem rendszerrel kompenzáljuk. A fűtéshez illetve hűtéshez klímát , hőszivattyút, és különböző levegő illetve padló fűtés rendszereket alkalmazunk.

A külső nyílászárók minden esetben 3rétegű üveggel vannak szerelve , a falak hő átbocsátási tényezője 0,18 kw/m2 

.

35 995 000 Ft-tól
Adatlap
Mobil-Moduláris
Mobil-Moduláris

1 szintes
40 m2
1 szoba

Mobil Moduláris ház

 

Mitől mobil és mitől moduláris?

Több éves nagypanelos építési technológiánknak köszönhetően ki fejlesztetünk egy olyan rendszert amelyből olyan mobil házat tudunk építeni aminek nincsenek méretbeli meg kötései.

Az épület bármilyen méretre gyártható ezáltal a kis m2 hez képest is komfortos beltér érhető el a konténer illetve egyben szállítható mobilházakhoz képest .

Az épület szerkezetileg úgy van ki találva hogy szétszedhető legyen és akár egy másik helyszínen egy az egybe fel lehessen építeni anélkül hogy a beépített anyagok kárt szenvednének vagy tönkre mennének.

 

Attól moduláris, hogy ha előre úgy tervezzük meg akkor bármikor  hozzá lehet építeni egy másik részt akár egy vagy két szobát, szélfogót , autó beállót , teraszt stb.

Az alap szabály, hogy az épület nem lehet 100 légköbméternél nagyobb( ez egy 40m2 2,5m belmagasságú épület ) , a tető lehet lapos vagy nyereg .

Ezek az épületek négy évszakosra vannak kialakítva ezért bármilyen célra használhatók. Alapból nem kell rá építési engedély ezért olyan helyen is felállítható ahová pl nagyobb lakóház nem kap építési engedélyt.  

12 495 000 Ft-tól
Adatlap