//
Könnyen és gyorsan, akárcsak az IKEA-ban!

Lapra szerelt HÁZ

A Készház Építő Kft. egy merőben új és innovatív készház szerkezetet fejlesztett ki, melynek segítségével akár két hónap alatt beköltözhető ház gyártható. Ez a szerkezet teljesen téliesített, bármikor építhető, a normál könnyűszerkezetes ház paramétereivel rendelkezik és nagy előnye, hogy a minimális rongálással tovább szállítható. Ez az építési forma alkalmas a felvonulási épület, iroda, hétvégi ház vagy akár ÖRÖKLAKÁS megépítésére is.

 

Mik az előnyei? 

 • Olyan helyeken is felépíthető, ahol hagyományos ház építése nem lehetséges
 • Tökéletes hő és hangszigetelő, könnyen fűthető és hűthető
 • Tökéletesen szétszedhető és újraépíthető
 • A ház a helyszínen minimális idő alatt kulcsrakész állapotba kerül (kb. 8-12 hét)
 • Csak a telket, a vizet és a villanyt kell hozzá biztosítani
 • A tetőrész is hasznosítható lakótérként
 • Télen-nyáron egyaránt felépíthető
 • Csak négyzet alakúra lehet építeni 6 m szélességben, később igény esetén ugyanebben a szélességben bővíthető
 • A tető csak nyeregtető lehet
 • A fűtést kandallóval és energiatakarékos elektromos panelekkel (NOBO) , vagy klimáva oldjuk meg, mivel az a tapasztalatunk, hogy a 100 m2 alatti könnyűszerkezetes házak esetén minden más fűtési megoldás gazdaságtalan.
 • A melegvíz ellátást is villanybojlerrel oldjuk meg, ami kiegészíthető napkollektorral
ÚJ!

ÚJ!

Mintaházunk megtekinthető Kecskemét Méntelek 14 a cég telephelyén.

Építkezés folyamata

//
Látványtervek

Alaprajz-földszintes

Árak:

Földszintes változat: 9.995.000 Ft Bruttó

//
Látványtervek

Alaprajz-tetőteres

Árak:

Tetőteres változat: 15.995.000 Ft Bruttó

Az épület részletes leírása

Alap,  a Megrendelőnek kell  elkészíteni az általunk megadott paraméterekre.

A falak paneles rendszerű faltípusok, amit egyben szállítunk, nyílászárókkal, víz-villany kötésekkel. Belső–külső felületük 90 % -ban készen van, a helyszínen minimális munkát igényelnek. A falak minimum 23 cm vastagok, ami Kw= 0,23-nak felel meg. A szigetelés bővíthető.

A ház energetikája megfelel a jelenlegi elvárásoknak  .

A födém és a tető egy szerkezeti egységet alkot. Ez egy 25-40 fokos tető, a tetőteres változatnál  legalább 40 fok, a földszintesnél   kisebb dőlésszöggel. A tető teljes vastagsága 25 cm a tetötér beépítés esetén.  A tetőre cserépet vagy   Lemezfedést teszünk.

Fűtésnek a legmodernebb típusú energiatakarékos elektromos fűtést (Nobo, infra padló,klima), illetve kandallót ajánlunk. Ez a kombináció fogyasztásban a leggszdaságosabb, mindemellett tiszta és biztonságos. A melegvíz ellátást is villanybojlerrel oldjuk meg.

A belső kialakításnál a padlóra kerülhet laminált parketta vagy  vinilpadló. A fürdőszobában illetve a konyhában a falon vinil burkolat kerül. A belső felület , a mennyezet illetve a tetőtér lambéria  borítású. A szanitereket a ház nagyságához mérten kell megválasztani, leszerelhető típusban.

A külső felület  lazúrozott hajópadló .

Ez a háztípus komfortérzetben megfelel egy normál könnyűszerkezetes háznak.

 Költözés esetén szétbontható, és minimális sérüléssel (festés, hidegburkolat) elszállítható. A telek eladása nélkül is tovább értékesíthető. Ha a későbbiekben bővítésre lenne szükség, megfelelő tervezéssel a panelek ugyanezen technológiával beépíthetők egy nagyobb, új házba.