ISMERJE MEG A KÉSZHÁZÉPÍTŐ KFT -T.
ISMERJE MEG A KÉSZHÁZÉPÍTŐ KFT -T.
ISMERJE MEG A KÉSZHÁZÉPÍTŐ KFT -T.
//
Családi vállalkozás keretében 20 éve alakult a cégünk .

ISMERJE MEG A KÉSZHÁZÉPÍTŐ KFT -T.

A tulajdonos Ráczkövi Ákos az első perctől jelen van a cég életében Manneger és szakemberként. Már a következő generáció is jelen van a cég üzemeltetésében.

Az elmúlt időszakba építettünk családi házakat, nyaralókat, többlakásos társasházakat, mobilházakat szerte Európában. Vagyis nagyságrendileg bármit meg tudunk építeni fából.

Közel 10 éve arra törekszünk, hogy a technológiánk megfeleljen a jövő elvárásainak. Energiatakarékos a szerkezet, a ház fenntarthatósága(rezsije ) minimálisra van csökkentve.

A technológiánk üzembe gyártott nagypaneles rendszer , szeglemezes vagy hagyományos tetőszerkezettel, ami azt jelenti, hogy a teljes szerkezet üzemi körülmények közt készül. 

A helyszínre kész falakat , tetőszerkezetet szállítunk ezzel rengeteg felesleges energiát, utazást, szemét szállítást, spórolunk meg.

Az üzemi gyártás miatt a helyszínen is  sok időt tudunk megspórolni , mert a falakban elő van készítve a villany csövezése , akár a víz részleges szerelése , gyártható a hitelügyintézés , engedélyezés időszaka alatt(ezzel sok időt spórolunk meg a házépítés idejéből),

A falak, tető méret pontos, nincs kitéve az időjárás viszontagságainak , az anyagok fölösleges szállításának a plusz költségével nem kell számolni.