Címlap Rétegrendek-árak

Unser Partner:

Noba Fertighaus

 

Erika Vendégház

Szálljon meg Kecskeméten nyugodt környezetben!

Képa vendégházról

 

ÚJDONSÁG!

A JOTUL ÉS NOBO TERMÉKEK HIVATALOS KECSKEMÉTI FORGALMAZÓJA:

JOTUL kályhák

NOBO panelek

Minősítéseink:
MAKÉSZ védjegy
MAKÉSZ védjegy

Makész Dupla - Kivételes Építési Termék
KIVÉT

EMI minősítés
ÉMI

 

PostHeaderIcon Technológia

Ezeken az oldalakon a Készház Építő Kft. könnyűszerkezetes házépítési technológiájával ismerkedhet meg. Megtalálhatja itt aktuális rétegrendeinket, műszaki tartalmakat, ill képekkel illusztrált áttekintést kaphat az építkezés menetéről.

PostHeaderIcon 0 energia felhasználású ház

   A BASF olyan kísérleti házat épített 2001-ben, amely a fűtéshez szükséges minimális villamos energiát is saját napelemeivel állítja elő. Egy másik módszerrel pedig a régi házak fűtési költségét lehet minimalizálni. Ez a mondat Magyarországon álom kategória volt még 2001-ben. De mi a helyzet most, 2016-ban?

Nagyon jó hírünk van, mert nemcsak, hogy nem álom kategória többé, de abba a szakaszba ért a fejlődés, hogy immár itthon is elérhető bárki számára, sőt ár-érték arányban is kifejezetten előnyös alternatívát jelenthet. Az elmúlt években már építettünk olyan szerkezetű házakat, ami a télen bizonyította, hogy rászolgált a passzív-prémium megnevezésre. A ház a téli legnagyobb hidegbe is beérte a napi 3 m3 gázfogyasztással, mely kiváló eredmény!

Prémium passzív házainkról bővebb információt talál ITT.

Mivel folyamatosan a lehetséges újításokon, fejlesztéseken dolgozunk, elkeztünk utánaszámolni, hogy egy ilyen jó energiafelhasználású házat, hogyan tudnánk még jobbá tenni? Rájöttünk, hogy a szigetelés, a nyílászárók, a kondenzációs technológiák terén már nem tudunk tovább lépni, mivel a jelenleg alkalmazott megoldások, melyeket a passzív-prémium házunkban alkalmazunk a lehető legjobbak.

Végül rátaláltunk egy következő lehetőségre, amit kiválóan lehet alkalmazni a könnyűszerkezetes házaknál, ráadásul a megtérülési ideje is belátható távlatú (6-10 év).

Több olyan házat építettünk már, melyekben elektromos áram segítségével oldottuk meg a téli fűtést (fűtő panelekkel, vagy Infra padlófűtéssel). A benne lakók tapasztalai meggyőzőek voltak, eszerint nincsenek nagy villanyszámlák, és a komfortérzet is tökéletes. Ez adta az ötletet, hogy utánajárjunk a napelemes rendszerek magyarországi lehetőségeinek.

Az elmúlt egy évben a napelem rendszerek 30-40%-al lettek olcsóbbak. Ez azt jelenti, hogy például egy 4,5kw-os rendszer beszerelve, oda-vissza mérőórával  2,2M Ft. Egy ilyen rendszer képes 5000Kw áramot termelni egy év alatt. Ez a mennyiségű áram elegendő egy 100 m2-es  A+ ház éves energia felhasználásához.

Ha elkezdünk számolgatni:

  • nem vezettük be a gázt,
  • nem terveztettünk, szereltettünk,
  • nem vettünk gázkazánt, radiátort vagy padlófűtést. 

A megtérülési idő máris gyorsan lerövidül.

 Fel építettük  a minta  házunkat, aminek az éves energia felhasználása 0-ra van beállítva. 

A magyarországi áramszolgáltatóknak már törvényi kötelezettségük átvenni a megtermelt áramot, amit téli időszakban visszakérhetünk tőlük. Ezáltal, a nyáron megtermelt plussz áramot, télen elektromos fütőberendezésekkel el tudjuk használni.

A képen látható moduláris ház a mintaházunk amit elözetes eggyeztetéssel bármikor meg lehet tekinteni .

Mottonk Minöség Megbízhatóság Innováció nem vagyunk a legolcsobbak (ez nem is célunk) de a legjobbak közé tartozunk azt szerénytelenséggel állíthatjuk.

Egy 100m2-es háznak a m2 ára nem lesz több 220ezer Ft nettó -nál és ezért olyan házat tudunk építeni, aminek a fenntartása utána nem kerül pénzébe!

 A mintaházunkba  meg győződhet arrol , hogy a 0 energia már nem álom kategória.

 

PostHeaderIcon Normál falszerkezet műszaki leírása

Kulcsrakész könnyűszerkezetes házaink normál kivitelben az alábbi műszaki paraméterekkel rendelkeznek. Természetesen Önnek lehetősége van egyéni elképzeléseit is megvalósítani, a műszaki lehetőségeken és szabályokon belül mi alkalmazkodunk Önhöz.

Lehetőség nyílik arra, hogy cégünk csak a vevő által kért készültségig építse az épületet. Érdemes azonban tudni, hogy ez legalább szerkezetkész állapotot feltételez.

Az épületbe beépítetésre kerülő kerülő összes faanyag szárított vagy, láng és gombamentesítő szerrel kezelt (Tetol FB) lucfenyő.

Az összes beépített faanyag statikailag méretezett, lehajlásra, kihajlásra, szilárdságra megfelel.

U= 0,21-0,18 W/m2K  falra (megengedett max. 0,45)
U= 0,18 W/m2K          födémre (megengedett max. 0,40)
(A megadott értékek az MSZ. 04-140-2. előírásainak megfelelnek)

Normál falszerkezet rétegrendje

Bővebben...

 

PostHeaderIcon Prémium passzív falszerkezet

Prémium Passzív készház falszerkezetKiemelkedően energiatakarékos új rétegrend kedvező áron! Készház Építő Kft. a 2010-es évtől PRÉMIUM PASSZÍV elnevezésű új rétegrendet vezet be, mely a jól bevált könnyűszerkezetes rétegrend mellett emelt hőszigetelésű, A++ energiabesorolású, passzív színvonalat megközelítő házak építését teszi lehetővé.

U=0,13 W/m2K

Részletes műszaki leírás


Bővebben...

 

PostHeaderIcon Prémium passzív műszaki leírás

Prémium Passzív készház falszerkezetA kiemelkedően jó hőszigetelésű 36cm-es PRÉMIUM PASSZÍV falszerkezethez emelt szintű műszaki tartalmat kínáluk, melynek legfőbb jellemzői:

  • min. 5cm-es külső lábazat szigetelés
  • 15cm-es lépésálló szigetelés a padlóban
  • 3 rétegű thermo üvegezésű ablakok (Ug=0,5 W/m2K)
  • padlófűtés elektromos infra
  • napelemes  rendszer oda-vissza mérő órás kiépítéssel
  • Midea típusú szellőztető rendszer

Prémium passzív rétegrend

 

Bővebben...

 
DeutschEnglishHungarian