Címlap Szolgáltatások

Unser Partner:

Noba Fertighaus

 

Erika Vendégház

Szálljon meg Kecskeméten nyugodt környezetben!

Képa vendégházról

 

ÚJDONSÁG!

A JOTUL ÉS NOBO TERMÉKEK HIVATALOS KECSKEMÉTI FORGALMAZÓJA:

JOTUL kályhák

NOBO panelek

Minősítéseink:
MAKÉSZ védjegy
MAKÉSZ védjegy

Makész Dupla - Kivételes Építési Termék
KIVÉT

EMI minősítés
ÉMI

 

PostHeaderIcon Szolgáltatásaink

Ügyfeleink nem csak a szerződéskötésig fontosak a számunkra!
Tudjuk, hogy az elégedett ügyfél a legjobb referencia.

Családias hangulatú cégünknél nem keveredik el az ügyfél, folyamatosan kommunikálunk a tervezéstől a kivitelezés utolsó fázisáig. Fővállalkozásunk mindig fix alvállakozókat foglalkoztat, ezzel garantáljuk az állandő minőséget a kivitelezésben.

A teljes kivitelezési költség a szerződés kötés után garantáltan nem változik!
Ügyfeleink 3D-s látványterven láthatják az általuk elképzelt otthonukat. Hitelügyintézéstől a burkolásig minden folyamatot kézben tartunk. Ügyfeleinkenk csak a beköltözés a feladata. Versenyképes áraink mellett a cégünk hozzáállása jelenti az igazi versenyelőnyt.

Szaktanácsadás

  • Építést megelőzően konzultálunk önnel
  • Felmerülő műszaki problémák elemzése, javaslattétel
  • Műszaki ellenőrzés

Tervezés

Az építkezés már a telek kiválasztásakor "megkezdődik". Vásárláskor érdemes tisztában lenni a területre vonatkozó építési előírásokkal, mert ezen adottság meghatározza, hova, milyen és mekkora házat építhetünk.
A terület fekvése, terep és talajviszonyai, közműellátottsága, megközelíthetősége akár jelentősen is befolyásolhatja a kivitelezés költségeit. Érdemes kikérni szakember véleményét vagy saját magunk gondosan eljárni. Mi már az építés ezen fázisában is segítünk.

Ritkán indokolt lehet a tervezést segítő talajmechanikai vizsgálatok elvégeztetése, változó terepviszonyoknál a terület geodéziai felmérése. Az előbbi feladatok elvégzését indokolt esetben az építési hatóság is előre jelezni szokta.

A tervezés gyakorlati megkezdéséhez elengedhetetlenül szükséges:

  • Földhivatali térképmásolat
  • A területre vonatkozó építésügyi előírások
  • Közműellátottság

 

Kivitelezés

A kivitelezés egésze szerelés jellegű, mely speciálisan képzett szakemberek munkáját igényli (végzett munka, nagy pontosságú). Az építési folyamat egyszerű és gyors. Az átlagos kivitelezési idő -kulcsrakész állapot: 3-4 hónap. 

Hitel ügyintézés

Ne ön szaladgáljon a pénze után!
Pénzügyi szakértőnk - házépítési hitelekre specializáltan -, mindig az aktuálisan legjobb hitelkonstrukciót biztosítja Önnek, az összes hazai Bank kínálatából.
 
DeutschEnglishHungarian