Címlap A készházakról Moduláris gyorsház

Unser Partner:

Noba Fertighaus

 

Erika Vendégház

Szálljon meg Kecskeméten nyugodt környezetben!

Képa vendégházról

 

ÚJDONSÁG!

A JOTUL ÉS NOBO TERMÉKEK HIVATALOS KECSKEMÉTI FORGALMAZÓJA:

JOTUL kályhák

NOBO panelek

Minősítéseink:
MAKÉSZ védjegy
MAKÉSZ védjegy

Makész Dupla - Kivételes Építési Termék
KIVÉT

EMI minősítés
ÉMI

 

PostHeaderIcon Moduláris gyorsház – az Ön lehetőségeire szabva!

Moduláris gyorsház – az Ön lehetőségeire szabva!

Egy éve már, hogy megalkottunk egy jó megjelenésű, tágas, világos, könnyen fenntartható A+ házat, mely elérhető áron, rövid idő alatt felépíthető.

Az A+ szisztémájú házaink sikerét mutatja az elmúlt évben tapasztalt kereslet-növekedés is, amely a meglévő konstrukció továbbgondolására, - fejlesztésére késztetett minket. Így mára már az eddigieknél is több lehetőség közül választhatnak e házak leendő tulajdonosai.

E fejlesztéseknek köszönhetően a megrendelőink immár különböző opciók közül választhatnak a ház tervezése során, ezáltal egyes elemei kombinálhatóakká váltak.

Az alap konstrukció 8,25 millió Ft( 6x6m ház tetőtérrel) ez bővithető egy garázzsal (1,8miilió Ft), egy tároló helységel (900.000 Ft) egy szélfogóval (500.000Ft) , továbbá egy szobával lent és ennyivel bővül a fenti terület is (4 millió Ft), egy fürdőszobával fent (600.000 Ft) és egy fedett vagy nem fedett  terasszal (900.000 vagy 600.000 Ft) , mely akár téli kertnek is kialakítható.

Fejlesztésünk valódi érdeme tehát abban áll, hogy akár részletekben is megoldható a ház bővítése, így nem szükséges egyszerre megvalósítani minden tervet.

Hogyan gondoltuk ezt?

Földszinti alaprajz
Földszinti alaprajz
Tetőtéri alaprajz
Tetőtéri alaprajz
Tetőteres kisház látványterv 0...
Tetőteres kisház látványterv 01
Tetőteres kisház látványterv 0...
Tetőteres kisház látványterv 02
Tetőteres kisház látványterv 0...
Tetőteres kisház látványterv 03

Az alaprajzon látható, hogy a meglévő épülethez különböző oldalról került hozzáépítésre a garázs, a szoba, a terasz és az előszoba. További lehetőségként választható a terasz lefedése, sőt akár téli kertnek való beépítése is, míg a bejárat elé szélfogó építhető, továbbá igény szerint a tetőtérbe egy fürdőszoba is kialakítható.

Ötletünk így lehetővé teszi a leendő tulajdonosok számára, hogy ne kelljen évekig félkész lakóházban lakniuk, vagy belerokkanniuk hiteleik törlesztésébe, hiszen az első perctől egy jó minőségű, kényelmes, mégis könnyen fenntartható otthonba költözhetnek.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését e konstrukciónk, részletes ismertetőt ide kattintva találhat.

Ne feledje:

  • rendkívül rövid idő alatt megépíthető,
  • alacsony fenntartási költségű.
  • letisztult, hagyományos formavilágú,
  • tovább bővíthető,
  • kiváló energiagazdálkodású
  • tovább bővithető napelemmel (2,5millió Ft) és ez is 0 energiás ház lesz.
  • Mottonk Minöség Megbízhatóság Innováció nem vagyunk a legolcsobbak (ez nem is célunk) de a legjobbak közé tartozunk azt szerénytelenséggel állíthatjuk.
 
DeutschEnglishHungarian